fbpx

Van den Broek Pluimveeservice bestaat 25 jaar

Van den Broek Pluimveeservice bestaat 25 jaar! Een mooie mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. Wat ooit als eenmanszaak van Jan van den Broek begon, is uitgegroeid tot een professioneel pluimveeservicebedrijf met meer dan 100 medewerkers.

Al 25 jaar ondersteunt Van den Broek Pluimveeservice pluimveehouders bij de werkzaamheden. Manager Martijn Bouman: “Wij zijn trots op wat we met het team bereikt hebben in de afgelopen 25 jaar. Niet alleen op de inzet van onze medewerkers, maar ook op de samenwerking met onze trouwe klanten. Zonder hen was dit jubileum niet mogelijk geweest”.

 

Geschiedenis

Van den Broek Pluimveeservice is in 1996 opgericht door Jan van den Broek, die toen nog op school zat. Hij hield zich destijds voornamelijk bezig met het vangen van uitgelegde kippen. Na enkele maanden werd het aanbod van werkzaamheden uitgebreid met het laden, enten en lossen van hennen en broederijwerkzaamheden. Later werd dit uitgebreid met schoonmaak en (de)montage van stalinventaris. In 2008 neemt Van den Broek Pluimveeservice Poultry Care over om het werkgebied uit te breiden. In 2020 zijn beide vestigingen verder gegaan onder één naam en een nieuw logo.

 

Inmiddels is Van den Broek Pluimveeservice één van de grotere spelers op de markt met ruim 100 medewerkers verdeeld over de vestigingen in Renswoude en Melderslo. Doordat onze medewerkers over de juiste kennis en ervaring beschikken, kunnen wij de opdrachten van onze klanten snel, goed en efficiënt uitvoeren.

 

Klik op de foto voor een korte toelichting.