fbpx

Onze diensten

Van den Broek Pluimveeservice is specialist in de uitvoering van werkzaamheden in de pluimveestal. Wij ondersteunen pluimveehouders met verschillende taken. Wij hebben ruim 100 medewerkers in dienst met de juiste kennis en veel ervaring. Hierdoor kunnen wij uw klus snel, goed en efficiënt uitvoeren.

Laden, lossen & enten

U kunt bij ons terecht voor alle entingen voor opfok leghennen en moederdieren, en het laden en lossen van jonge hennen en moederdieren.

Schoonmaak nat/droog

Wij hebben ervaring in alle typen stallen en beschikken over het juiste materiaal. U kunt uw stal door ons droog of nat schoon laten maken.

(De)montage stalinventaris

Wij (de)monteren nieuwe of gebruikte inventaris in pluimveestallen. In korte tijd bouwen wij de hele stal voor u op met ons vakkundige personeel.

Werkzaamheden broederij

Bij piekdrukte ondersteunen wij u bij alle werkzaamheden in de broederij. Onze ervaren pluimveemedewerkers werken zorgvuldig en efficiënt.

Uitgelegde dieren laden

Wij laden voor u de uitgelegde hennen en slachtmoederdieren. Met ons grote team van medewerkers kunnen wij zowel kleine als grote klussen aan.

Waarom Van den Broek Pluimveeservice?
Vakkundig personeel

Ruim 100 medewerkers met de juiste kennis & jarenlange ervaring.

Zurgvuldig & hygiënisch

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar hoge kwaliteit.

Flexibel & betrouwbaar

U kunt er van op aan dat wij zeggen wat we doen & doen wat we zeggen.