fbpx
Hygiëne & werkvoorbereiding

Kwaliteit en hygiëne zijn wat ons betreft de belangrijkste aspecten van ons werk. We streven naar een goede service. Dat houdt in dat wij doen wat we zeggen, vakkundig zijn, de juiste kennis hebben en klussen van iedere omvang aankunnen. Benieuwd hoe wij dat achter de schermen regelen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze loods!

Vakkundig personeel

Onze medewerkers hebben de juiste kennis & jarenlange ervaring.

Zorgvuldig & hygiënisch

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar hoge kwaliteit.

Flexibel & betrouwbaar

U kunt er van op aan dat wij zeggen wat we doen & doen wat we zeggen.

Ontsmetten na iedere klus

Als werkgever nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons betreft de hygiëne van kleding en materialen. Onze medewerkers hebben hier geen omkijken naar. Zo weten we zeker dat het goed gebeurt. Per opdracht worden de materialen voor de teams klaargezet.

Reinigen van alle materialen

Na iedere klus wassen we de overalls, onderkleding en laarzen in onze speciale wasmachines. Ook alle materialen en de bus die zijn ingezet worden grondig schoongemaakt en ontsmet. Zo is alles weer gereed voor de volgende klus. Hierdoor kunnen we eventuele verspreiding van dierziektes tot een minimum beperken.

Voorbereiding kleding & materialen
Onze diensten

U schakelt ons in voor laden, lossen & enten van hennen, schoonmaak, (de)montage stalinventaris, broederijwerkzaamheden en het laden van uitgelegde dieren.

Downloads & certificaten

Wij gaan iedere dag weer voor de hoogste kwaliteit! Bekijk hier al onze inschrijvingen en certificeringen.

Contact

Kunnen wij u ondersteunen bij werkzaamheden in uw stal? Bel ons dan gerust of stuur een e-mail. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!